Bununla da ilgileniyorum. Spor benim hobilerimden biri ve bunu birkaç yıl önce denedim. Kelimenin tam anlamıyla var olan en iyi yağ yakıcı kimyasal, başka hiçbir şey yaklaşamaz (T3 veya clenbuterol veya karnitin gibi diğer bazı saçmalıkları unutun). Kelimenin tam anlamıyla iki haftada 7 kg tıraş etmeyi başardım (100KG'den 93'e), temelde hiçbir şey yapmadan, sadece günlük aktivitelerle uğraşarak ve ayrıca spor salonuna ara vererek. Spor salonuna ara vermek zorunluydu çünkü kelimenin tam anlamıyla her türlü fiziksel aktivite tam bir baş belasıydı. 7/24 terliyordum, ter sarıydı, sidik sarıydı, gözler de biraz sarımsıydı, vücut ısısı yüksekti, temelde 7/24 ateşiniz vardı. tükenmiş hissediyordum ve iştahım da düşüktü ama aman tanrım, iki hafta ve birkaç gün sonra her şey sistemden temizlendiğinde ve su tutma da azaldığında, sonuçlar kesinlikle inanılmazdı. Birkaç gün için 100, birkaç gün için 150, 200 tavana başladım. Bunu yaz aylarında veya vücut ısınızı yükselten diğer şeylerle birlikte almayın (örneğin stims gibi) yoksa kendinizi hastanede veya hatta mezarlıkta bulabilirsiniz ve büyük olasılıkla sona erecektir. Bu berbat edilecek bir şey değil, tam anlamıyla zehir!