Question Derin ağa erişmeye yardımcı olun

Billgates*****

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
İhtiyacınız olan her şeyle vpn ile deep web'e nasıl gireceğime yardımcı olun, lütfen ????

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Tor Browser'ı indirin ve buradan okuyun. Darknetbible.info

HustlerFox

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Kardeşim bu forumu vpn olmadan clearnet'te mi kullanıyorsun? Bu zaten aptalca bir fikir, bence bir vpn kullanmak da aptalca olurdu, eğer deepweb'e nasıl girileceğini soruyorsanız, anonim olarak monero'da bir vpn nasıl ödeneceğini bildiğinizi sanmıyorum

HustlerFox

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Sadece tor, deseable java indirin ve güvende olmaya çalışın, burada forumda internet teknolojileri, veri şifreleme ve kripto para birimleri hakkında geniş bir bölüm var. Kendinize bir iyilik yapın ve deepweb'e girmeye çalışmadan önce bu konuda bir şeyler okumaya başlayın. Deepweb yıldızındayken, dread forumunun opsec bölümündeki çeşitli yazıları okuyun.

HustlerFox

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Son olarak, tor kullanırken vpn kullanmanın bu kadar uygun olduğunu düşünmüyorum

marekzmarek

See my products
Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
42
Deals
16
Darkweb'i kastettiğinden eminim kardeşim. Önce her ikisindeki farklılıklar hakkında bilgi edinin. En iyi yol bazı kaynakları okumak ve sadece denemek, kontrol etmek, neye ihtiyacınız varsa. Hepsi burada forumda var. Şahsen benim için en iyi yol (eğer android kullanıyorsanız) orbot kullanmak. 👊

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Gittiğiniz siteler konusunda da dikkatli olun. Paranızı çalmaya çalışan bir sürü dolandırıcı site var