Looking for a vendor Zakonit vir za naročanje DNP v Evropi?

45345345345

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Ali kdo ve, kje ga je mogoče naročiti? Prepovedan je skoraj povsod.

freedum

Buying through escrow
New seller
Language
🇬🇧
Reaction score
51
Deals
1
Pogovarjam se z nekaterimi prodajalci na Kitajskem, da bi videl, ali ga lahko kupim v razsutem stanju. Na lokalni ravni tukaj lahko kupim dnp farmacevtske kakovosti. Nekoliko drago za 50 mg tablete v škatli po 50

Vasile

Don't buy from me
Resident
Reaction score
15
Zanima vas tudi to. Telovadba je eden od mojih hobijev in pred nekaj leti sem poskusil s tem. To je dobesedno najboljša kemikalija za kurjenje maščob, ki obstaja, nič drugega se ne približa ( pozabite na T3 ali klenbuterol ali kakšno drugo sranje, kot je karnitin). Dobesedno mi je uspelo v dveh tednih obiti 7 kg (100KG na 93), tako da v bistvu nisem storil ničesar, samo zajebal z vsakodnevnimi dejavnostmi brez drastične diete in tudi s prekinitvijo telovadnice. To je bil obvezen odmor od telovadnice, ker je bila dobesedno vsaka fizična aktivnost bolečina v riti. Znojenje 24 / 7, znoj je bil rumen, urin je bil rumen, oči so bile tudi malo rumenkaste, telesna temperatura je bila visoka, v bistvu ste na vročini 24 / 7. občutek izčrpanosti in apetit je tudi nizek, toda moj o moj, po dveh tednih in nekaj dneh, ko se je vse očistilo iz sistema in zadrževanje vode tudi izstopilo, so bili rezultati abso*****inglutely neverjetno. Začel sem 100 za nekaj dni, 150 za nekaj dni, 200 strop. Ne jemljite tega poleti ali skupaj z drugimi stvarmi, ki zvišujejo telesno temperaturo ( kot na primer stims), sicer lahko in najverjetneje boste končali v bolnišnici ali celo na pokopališču. To ni stvar, s katero bi se lahko zajebavali, to je dobesedno strup!

freedum

Buying through escrow
New seller
Language
🇬🇧
Reaction score
51
Deals
1
To storite v nasprotni smeri, če začnete višje in se zožujete. Seveda pri tem vnaprej poznate svojo toleranco. Jaz začnem pri 500 in jih nato zmanjšujem. To se v vašem sistemu gradi. Po tem izgledaš kot bog. Neverjetne stvari. Andbyea cardio ect mora biti v okolju z nadzorovano temperaturo. Hladna voda na dosegu roke. Razstrelitev. Ac in veliko elektrolitov in drugih vitaminov za obnovo. Če to storite pravilno, to ni problem. Ljudje, ki so imeli težave. Did bs loke overdosing and not knowing how to work out ect. Novinci so nenadoma mislili, da je to tabletka maic. Torej vzemite več