Zanima vas tudi to. Telovadba je eden od mojih hobijev in pred nekaj leti sem poskusil s tem. To je dobesedno najboljša kemikalija za kurjenje maščob, ki obstaja, nič drugega se ne približa ( pozabite na T3 ali klenbuterol ali kakšno drugo sranje, kot je karnitin). Dobesedno mi je uspelo v dveh tednih obiti 7 kg (100KG na 93), tako da v bistvu nisem storil ničesar, samo zajebal z vsakodnevnimi dejavnostmi brez drastične diete in tudi s prekinitvijo telovadnice. To je bil obvezen odmor od telovadnice, ker je bila dobesedno vsaka fizična aktivnost bolečina v riti. Znojenje 24 / 7, znoj je bil rumen, urin je bil rumen, oči so bile tudi malo rumenkaste, telesna temperatura je bila visoka, v bistvu ste na vročini 24 / 7. občutek izčrpanosti in apetit je tudi nizek, toda moj o moj, po dveh tednih in nekaj dneh, ko se je vse očistilo iz sistema in zadrževanje vode tudi izstopilo, so bili rezultati abso*****inglutely neverjetno. Začel sem 100 za nekaj dni, 150 za nekaj dni, 200 strop. Ne jemljite tega poleti ali skupaj z drugimi stvarmi, ki zvišujejo telesno temperaturo ( kot na primer stims), sicer lahko in najverjetneje boste končali v bolnišnici ali celo na pokopališču. To ni stvar, s katero bi se lahko zajebavali, to je dobesedno strup!