Dead Drops Oddajanje v mrtvih kapljicah

HustlerFox

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Skrbništvo je odlično orodje pri trgovanju, zlasti za kupce. Vendar se lahko težava pojavi, ko kupci želijo prevarati prodajalca. Ko je izdelek poslan po pošti, so v primeru težav s finalizacijo plačila na voljo dokazila o dostavi paketa, pri mrtvih kapljicah pa prodajalec enkrat skrije izdelek, potem pa lahko kupec, ko ga pride prevzeti, brez težav stopi v stik s prodajalcem in mu pove, da paketa ni in da ga je morda že kdo prevzel, ko ni tako in lahko trdi, da ne bo plačal za nekaj, česar ni dobil, ko se bo veselo opijal z vašimi drogami. Razumem, da če je moderator, lahko poskuša rešiti vprašanje, ampak kaj pa če je escrow bot? Ali obstaja kakšna druga rešitev? Ali sem kaj spregledal v svojem razmišljanju? Resnično me zanima iskanje rešitve za ta problem, escrow je temeljni vidik, če nekdo, ki želi ustvariti svojo verodostojnost, vendar, imenujte me paranoik, res moram razmišljati o vsaki majhni težavi, ki se lahko pojavi.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,748
Deals
666
Vedno mora biti na voljo moderator, ki se ukvarja s problemom, če se pojavi

QueenNefer

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Kljub temu je to vprašanje upravičeno.
Če kdo pozna metodo, ki preprečuje takšno prevaro s strani kupca, jo lahko izpostavi.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Človek, ne vidim dobrega načina za to.....Mislim, da je potreben dober moderator, ki ve, da ste dali paket in da ni bilo velike zamude pri prevzemu