Zaujíma vás to aj v tomto prípade. Telocvik je jedným z mojich koníčkov a tomuto som dal pred niekoľkými rokmi šancu. Je to doslova najlepšia chemická látka na spaľovanie tukov, aká existuje, nič iné sa k nej nepribližuje ( zabudnite na T3 alebo klenbuterol alebo nejaké iné svinstvo ako karnitín). Doslova sa mi podarilo oholenie 7 kg za dva týždne (100KG na 93) tým, že som v podstate nič nerobil, len som sa posral s každodennými činnosťami bez drastickej diéty a tiež som si oddýchol od posilňovne. Bola to povinná prestávka od posilňovne, pretože doslova akákoľvek fyzická aktivita bola bolesťou v zadku. Potenie 24/7, pot bol žltý, moč bol žltý, oči boli tiež trochu žltkasté, telesná teplota bola vysoká, v podstate ste na horúčke 24/7. Pocit vyčerpanosti a chuť do jedla je tiež nízka, ale môj oh my, po dvoch týždňoch a niekoľkých dňoch, keď sa všetko vyčistilo zo systému a zadržiavanie vody sa tiež dostalo preč, výsledky boli abso*****inglutely úžasné. Začal som 100 na pár dní, 150 na pár dní, 200 strop. Neberte to v lete alebo spolu s inými vecami, ktoré zvyšujú telesnú teplotu ( ako napríklad stimulačné látky), inak môžete a s najväčšou pravdepodobnosťou aj skončíte v nemocnici alebo dokonca na cintoríne. Toto nie je vec, s ktorou sa dá vyjebať, je to doslova jed!