Dead Drops Eskalácia v mŕtvych kvapkách

HustlerFox

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Eskalácia je vynikajúcim nástrojom pri obchodoch, najmä pre kupujúcich. Problém však môže vyskočiť, keď kupujúci chcú predávajúceho podviesť. Keď sa výrobok posiela poštou, v prípade problému s finalizáciou platby existujú dôkazy o doručení balíka, ale pri mŕtvych kvapkách raz predávajúci výrobok skryje, potom, keď si ho kupujúci príde vyzdvihnúť, môže ľahko kontaktovať predávajúceho a povedať mu, že balík tam nie je a že ho možno už niekto vyzdvihol, keď to tak nie je a môže tvrdiť, že nebude platiť za niečo, čo nedostal, keď sa bude spokojne opíjať vašimi drogami. Chápem, že ak je tam moderátor, tak sa môže pokúsiť vyriešiť otázku, ale čo ak je eskont bot? Existuje aj iné riešenie? Chýba mi niečo v úvahe? Mám naozaj záujem nájsť riešenie tohto problému, escrow je fondamentálny aspekt, ak niekto, kto chce vytvoriť svoju vlastnú dôveryhodnosť, ale, nazvite ma paranoidným, naozaj musím premýšľať o každom malom probléme, ktorý môže vyjsť.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,748
Deals
666
Vždy by mal byť k dispozícii moderátor, ktorý sa bude zaoberať problémom, ak sa vyskytne

QueenNefer

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Napriek tomu je táto otázka legitímna.
Ak niekto pozná metódu, ktorá bráni takémuto podvodu zo strany kupujúceho, neváhajte ju odhaliť.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Človeče, nevidím dobrý spôsob, ako to obísť.....Myslím, že je potrebný dobrý moderátor, ktorý vie, že ste balík umiestnili a nedošlo k veľkému oneskoreniu pri vyzdvihnutí