Question Pentru creatorii forumului și pentru cei care îl gestionează

drN1mbis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
Bună ziua prieteni.

Am o întrebare care a fost inspirată prin admirația față de cei care conduc spectacolul.

Cum reușiți să mențineți o navă atât de strânsă, fiind în același timp în centrul industriei?

Am o mare admirație pentru oamenii speciali care se mențin uniți în această industrie.
Este nevoie de un individ special.

Văd atât de mulți oameni care se prăbușesc când intră în această industrie, dar din când în când apare cineva care pare să dețină controlul 100%.

Care este secretul tău?

Vasile

Don't buy from me
Resident
Reaction score
15
Ar trebui să știți mai bine că cel care are un lucru bun care funcționează nu va împărtăși secretul cu alții. Și da, oamenii care se ocupă de acest lucru fac o treabă bună, cel puțin așa să spun, felicitări pentru ei.

drN1mbis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
Haha bine frate, eu admir disciplina atât de mult.

99% din oameni s-ar fi sinucis.

Dar am mai auzit că chimiștii sunt treji 98% din timp.
Este adevărat?

Vreau doar să știu de unde să încep.
Sunt o persoană pasionată și iubesc chimia(chiar dacă sunt relativ noob) și vreau cu disperare să cresc ca persoană și ca chimist

Curățarea imaculată a paharelor
Să merg la culcare la timp.
Să ai o conexiune spirituală.
Să-ți faci patul imediat ce te trezești.
Să mănânci sănătos.
Iubindu-ți vecinul
Să-ți iubești clienții
Să te iubești pe tine însuți.

Ce altceva....?

Poate este o chestie genetică?

De ce trebuie să mă străduiesc atât de mult și alții o fac să pară fără efort?

Petrec de vineri până duminică dimineața și ajung la timp la biserică, iar ei arată de parcă nu au luat droguri în viața lor.

Am nevoie de secret

View previous replies…

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
nu mai este un secret odată ce a fost spus. un secret va fi întotdeauna secret. ;-p

blacky2340

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Nu sunt treaz 98% din timp, îmi curăț paharele rapid și eficient, iar o pată murdară nu este o problemă decât dacă trebuie curățată complet. Lucrez timp de 2-3 zile fără somn, uneori până la 7-8 zile până când încep halucinațiile. Conexiunea spirituală da este sănătatea ta mintală. Snort niște speed pentru a te trezi fără să fii somnoros. Mănânc sănătos și o mulțime de snickers idk de ce am pofta de ea, ramadan, precum și haha. Nu-mi plac vecinii, îmi iubesc clienții și ei mă iubesc pe mine. Iubirea de sine este greu.

Muncesc foarte mult, uneori sfârșesc cu bronșită și otrăvire cu solvenți, nitropropan, benzaldehide, nitroetan pe mână, în urma cultivării cristalelor (arde ca naiba). Acest lucru se datorează în principal faptului că închiriez o cameră și în dormitorul meu am un laborator, abia făcând chirie rn haha

drN1mbis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
Onestitatea dvs. este apreciată.
Vă înțeleg și vă mulțumesc că v-ați făcut timp să răspundeți.

În mod ciudat, am relatat 100% și sunt sigur că o mulțime de oameni fac prea.

Genial, mă bucur că nu sunt singurul care se otrăvește din când în când.
Am început să-mi placă lol. Dă-mi vaporii mei de otravă sau voi începe să inhalez hcl din sticlă xD (nu face asta, te rog)

Morda

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
:O continuați munca bună 🤣

blacky2340

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Dacă aveți o tuse foarte puternică în urma inhalării de solvenți, vă sugerez că cea mai bună opțiune este să nu vă expuneți și să consumați codeină; dacă codeina nu vă ajută, treceți la morfină (orală, desigur) până când simțiți că este în regulă. Eu personal am petrecut 3 săptămâni pe morfină din cauza acestui rahat :D