Looking for a vendor Sursă legală pentru a comanda DNP în Europa?

45345345345

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Știe cineva de unde se poate comanda? Este interzisă aproape peste tot.

freedum

Buying through escrow
New seller
Language
🇬🇧
Reaction score
52
Deals
1
Vorbesc cu niște furnizori din China pentru a vedea dacă pot cumpăra în vrac. Aici, pe plan local, pot cumpăra dnp de calitate farmaceutică. Cam scump pentru pastile de 50 mg într-o cutie de 50

Vasile

Don't buy from me
Resident
Reaction score
15
Interesat și de acest lucru. Gym este unul dintre hobby-urile mele și am dat asta o lovitură acum câțiva ani. Este literalmente cel mai bun produs chimic de ardere a grăsimilor care există, nimic altceva nu se apropie ( uitați de T3 sau clenbuterol sau alte prostii precum carnitina). Am reușit literalmente să rad 7 kg în două săptămâni (100KG la 93) prin a nu face practic nimic, doar nenorocindu-mă cu activitățile zilnice fără o dietă drastică și, de asemenea, luând o pauză de la sala de sport. A fost o pauză obligatorie de la sală, deoarece literalmente orice activitate fizică a fost o durere în fund. Transpirație 24/7, transpirația era galbenă, urina era galbenă, ochii erau, de asemenea, un pic gălbui, temperatura corpului era ridicată, practic, pe o febră 24/7. senzație de epuizare și apetitul este scăzut, de asemenea, dar mea oh mea, după două săptămâni și câteva zile când totul a eliminat din sistem și retenția de apă a scăpat, de asemenea, rezultatele au fost abso*****inglutely uimitoare. A început 100 pentru câteva zile, 150 pentru câteva zile, plafon 200. Nu luați acest lucru în timpul verii sau împreună cu alte lucruri care vă cresc temperatura corpului ( cum ar fi stims, de exemplu) sau puteți și cel mai probabil veți ajunge la spital sau chiar la cimitir. Acesta nu este un lucru cu care să o dai în bară, este literalmente otravă!

freedum

Buying through escrow
New seller
Language
🇬🇧
Reaction score
52
Deals
1
Se procedează invers: se începe mai sus și se scade. Desigur, cunoscându-vă toleranța în prealabil. Eu încep de la 500 și scad treptat. Se construiește în sistemul tău. Arăți ca un zeu după aceea. O chestie uimitoare. Andbyea cardio ect ar trebui să fie într-un mediu cu temperatură controlată. Apă rece la îndemână. Blasting. Ac și o mulțime de electroliți și alte vitamine pentru a vă reaproviziona. Dacă o faceți în mod corespunzător, nu este o problemă. Oamenii care au avut probleme. A făcut bs loke supradozaj și nu știu cum să lucreze ect. Novice crezând brusc că este o pastilă maic. Deci, să ia mai mult