Transmite droguri amicilor tăi din închisoare!

Power

Don't buy from me
Resident
Reaction score
17
Am vrut să includ imagini, dar am întâmpinat dificultăți tehnice.

Voi folosi metamfetamina ca exemplu.

Luați un pachet de țigări, aruncați aproximativ jumătate din tutun și adăugați niște cristale acolo (ar fi mici și sparte, desigur)

Adăugați tutunul înapoi, iar acum ați încărcat o țigară cu ceva loc de cristale înapoi în pachet.

În timpul vizitei pur și simplu înmânați țigările ca un cadou.

Ei vor fuma cristalul folosind țigările, așa că vor pune doza la aproximativ o treime din ea și vor adăuga tutunul înapoi. Atunci când o fumează (încet), căldura este suficientă pentru a vaporiza metamfetamina.

Nu este ideal, dar funcționează.

- Putere

fosties

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
11
Poate că depinde de țară dacă acest lucru este posibil sau nu, dar regulile pe care le cunosc sunt următoarele:

Vizitatorii nu pot aduce tutun sau alte lucruri în afară de lenjerie intimă sau chiar să le dea unui prizonier înainte de a fi percheziționate. Uneori nu este permis nici măcar să vă atingeți sau să vă țineți de mână soția.
Deținuții au voie să primească pachete, dar totul va fi scanat cu raze X în proporție de 100%, iar cutia cu tutun trebuie să fie sigilată în mod oficial, altfel nu este permisă aducerea acestuia.
Așadar, acest vechi truc ar fi detectat cu ușurință.

Modul în care lucrurile ajung în interiorul închisorilor depinde adesea de modul în care este construită închisoarea și de locul în care este situată.
Oamenii au aruncat bunuri peste gard, am citit chiar despre drone.
Apoi, sunt adesea implicați gardieni corupți.
Diferite droguri, cum ar fi substanțele chimice RRC sau Crystal, sunt pulverizate pe scrisori, dar cele mai multe lucruri ajung în buzunarul închisorii de către deținuții care au voie să părăsească închisoarea în timpul zilei.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Tutunul mai este permis în închisori?

Jorg

Don't buy from me
Member
Reaction score
12
Când eram la închisoare, obișnuiau să amestece H sau C sintetic într-o argilă și să o ascundă între degete. Cel puțin pe vremuri, în sistemul penitenciar din țara mea nu se verificau.

• Like
Reactions: vis

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
161
În SUA, cred că tutunul este interzis pe terenul instituțional de la stat la stat. Statul meu nu permite tutunul din anii '90. Unele state vând tutun la bufet.
Deci, din experiența mea, în funcție de instituție, cel mai probabil dacă sunteți în închisoare județeană, trebuie să utilizați poșta, deoarece nu există posibilitatea de a părăsi incinta sau de a contacta vizite - trebuie să înmuiați hârtie cu soluția dorită și să scrieți un bilețel pe ea. Acest lucru a funcționat foarte bine pentru noidele sintetice. Am auzit că a funcționat și pentru cristal, am auzit rezultate mixte despre suboxonă. Nu sunt pozitiv cu privire la orice altceva, deoarece tot ceea ce vine este analizat cu atenție, sunt examinate cu raze X, câini etc.
.
O altă opțiune sunt vizitele de contact - acest lucru este în principal pentru închisoare de stat, mai degrabă decât închisoare județeană. Benzile de Suboxone sunt principala marfă - oamenii fac mai mulți bani ieșind din închisoare decât făceau pe străzi. Oamenii înfășurau benzile în folie de plastic și făceau un mic pachet, de obicei o femeie îl strecura și găsea o modalitate de a ți-l aduce fără ca cineva să observe. Vizitatorii erau percheziționați ușor pe drum. Trebuie fie să o înghiți, dacă trece fără să fie distrusă, fie să o ascunzi foarte bine pentru că vei fi percheziționat după vizită. La 100-200 de dolari pentru un strip de 8 mg... ai putea face o mică avere într-un timp scurt. De obicei, puneai pe cineva să trimită un ordin de plată la oamenii lor și, dacă totul mergea bine, primeai strip-ul. Puteai să rupi banda în 16 sau 32 de bucăți și să o pui în câteva picături de apă pe o lingură și să miroși fiecare bucată și ai fi stat treaz toată noaptea curățându-ți celula cu o periuță de dinți. La vizitele de contact puteai să bagi orice, dar de obicei era vorba de iarbă sau noide sintetice ca tămâie și benzi de suboxonă.

Dacă reușești să ajungi la un nivel de securitate mai scăzut, ai putea să te angajezi într-o echipă externă care strânge gunoiul de pe autostradă sau de pe teren - oamenii fac asta de cele mai multe ori doar ca să scotocească mucuri de țigară pentru tutun, dar din când în când mai apare ceva. Oamenii ar putea arunca ceva peste gard, dar acest lucru este destul de riscant și dificil. Există și alte privilegii, cum ar fi eliberarea pentru muncă, unde ești lăsat și luat de la o întreprindere locală cu care unitatea are contracte; acesta este cel mai bun pariu, dar este nevoie de timp pentru a obține această poziție, de obicei după primul an de închisoare. Am lucrat la grajdul de cai al poliției de stat, curățând rahatul, practic toată lumea avea ceva de făcut acolo, nu exista o baie, așa că toată lumea trebuia să se cace în pădure - nu era o problemă. Puteai aranja cu ușurință o picătură moartă și majoritatea oamenilor o făceau. Dacă reușeai să ieși din incinta instituției și să găsești un minut sau două pentru tine, puteai convinge pe cineva să-ți aducă orice doreai, dacă aveai acea legătură, puteai strecura un obuzier înapoi înăuntru, bucată cu bucată, dacă doreai - fiecare situație este diferită, așa că trebuie să găsești nuanțele. Atâta timp cât ai boofed-l și a păstrat tăcerea și nimeni nu a turnat ai putea face orice. Trebuie doar să vă asigurați că treceți testele de urină - majoritatea gardienilor nici măcar nu v-au urmărit, așa că nu este prea dificil.

Ultima opțiune este dacă aveți o legătură în interior - dacă un gardian este un prieten de familie, poate una dintre asistente. Sau dacă aveți un avocat foarte tare. Acest lucru este rar și dificil și, de obicei, nu a durat prea mult dintr-un motiv sau altul, nu știu sigur de ce.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Acestea sunt destul de inteligente! De obicei nu se testează corespondența pentru droguri ascunse? Cred că înmuierea hârtiei se face de ceva vreme?

View previous replies…

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
161
Lucruri precum cocaina și heroina nu funcționează încercând să le introduceți prin poștă pulverizate pe hârtie. Presupun că, dacă pregătirea este bună și scrisoarea nu pare falsificată în niciun fel, adică nu arată ca și cum ar fi fost pulverizată cu ceva sau miroase ciudat, ambiguitatea familiei de noide sintetice, de exemplu, este cea care face posibilă trecerea lor. De exemplu, nu există un test generalizat pentru un "noid sintetic" - ar trebui să testezi 100 de substanțe chimice diferite în mod specific, iar ei nu au astfel de resurse. Ei nu testează decât dacă au un motiv întemeiat să suspecteze.

La un moment dat, hârtia cu synth-noid care venea era atât de puternică, încât dozele erau literalmente de aceeași dimensiune ca un pătrat de LSD. Cu alte cuvinte, o pagină de hârtie căptușită de 7,5x11' avea câteva mii de doze pe ea. Mâncai 1 sau 2 din acestea și erai atât de drogat toată ziua, încât te culcai, te trezeai și încă erai distrus. Durata a fost de cel puțin 20 de ore... a oferit o evadare minunată într-o lume abstractă. Era ca și cum ai mânca 800+mg de THC comestibil.

• Like

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Mai bine ați doza cu atenție, nu? Am auzit povești despre oameni care au luat-o razna cu aceste substanțe sintetice

• Like

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
161
Da, acum că mă gândesc la asta, îmi amintesc că am auzit poveștile unor tipi care nu avuseseră niciun fel de contact cu synth-noide, fără iarbă de ani de zile, care s-au drogat și "au luat-o razna", mai mult sau mai puțin... Au sfârșit prin a-și pierde capul și fie a rămas un episod rar, dar ușor de gestionat... fie alții au sfârșit internați la spitalul de psihiatrie de stat și se presupune că nu au mai fost la fel.

O minte puternică și familiaritatea față de substanță ajută foarte mult în gestionarea experiențelor tulburătoare. Singurul care se preocupă cu adevărat să se asigure că doza este adecvată - chimistul, trebuie doar să se asigure că iese cu un mic profit, dacă este cazul, și că rahatul nu este o porcărie. Altfel, nimeni nu va lua o supradoză, nu? Adică, cât de puternic poate cineva să facă o bucată de hârtie de mărimea unui blotter cu synth-noid? Am auzit că întreaga pagină a fost vândută pentru sume cuprinse între 200 și 1.500 de dolari, pentru chestiile cu adevărat bombă. Una dintre aceste pagini ar valora câteva mii de dolari în vânzare cu amănuntul la 10 $ un hit. 200 de dolari era mai mult un hit de mărimea unui timbru poștal (dacă era așa), de obicei nu merita cumpărat decât dacă era complet uscat, dar de multe ori aceasta era suma la care se încerca să păcălești pe cineva. Așadar, o pagină conținea câteva doze, dacă era chiar bună. Nu au fost mulți oameni care fac acest lucru la momentul respectiv (2017-18 sau cam așa ceva), astfel încât obținerea uneia dintre aceste surse de calitate foarte bună a fost rară în interior și cel mai probabil ați avut doze de mărimea timbrului.

Un lux foarte frumos de a avea pe interior. Dacă vă puteți descurca ;]

HustlerFox

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Te-ai uitat prea mult la Beaking Bad ahah cel puțin e metamfetamină și nu ricin

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
SoldadoDeDrogas: Am o frică similară de psihedelice din cauza faptului că am avut o călătorie proastă și am fost internat în spitalul psihiatric de stat. Omule, îmi place perspicacitatea ta în această privință! Este minunat de citit