În SUA, cred că tutunul este interzis pe terenul instituțional de la stat la stat. Statul meu nu permite tutunul din anii '90. Unele state vând tutun la bufet.
Deci, din experiența mea, în funcție de instituție, cel mai probabil dacă sunteți în închisoare județeană, trebuie să utilizați poșta, deoarece nu există posibilitatea de a părăsi incinta sau de a contacta vizite - trebuie să înmuiați hârtie cu soluția dorită și să scrieți un bilețel pe ea. Acest lucru a funcționat foarte bine pentru noidele sintetice. Am auzit că a funcționat și pentru cristal, am auzit rezultate mixte despre suboxonă. Nu sunt pozitiv cu privire la orice altceva, deoarece tot ceea ce vine este analizat cu atenție, sunt examinate cu raze X, câini etc.
.
O altă opțiune sunt vizitele de contact - acest lucru este în principal pentru închisoare de stat, mai degrabă decât închisoare județeană. Benzile de Suboxone sunt principala marfă - oamenii fac mai mulți bani ieșind din închisoare decât făceau pe străzi. Oamenii înfășurau benzile în folie de plastic și făceau un mic pachet, de obicei o femeie îl strecura și găsea o modalitate de a ți-l aduce fără ca cineva să observe. Vizitatorii erau percheziționați ușor pe drum. Trebuie fie să o înghiți, dacă trece fără să fie distrusă, fie să o ascunzi foarte bine pentru că vei fi percheziționat după vizită. La 100-200 de dolari pentru un strip de 8 mg... ai putea face o mică avere într-un timp scurt. De obicei, puneai pe cineva să trimită un ordin de plată la oamenii lor și, dacă totul mergea bine, primeai strip-ul. Puteai să rupi banda în 16 sau 32 de bucăți și să o pui în câteva picături de apă pe o lingură și să miroși fiecare bucată și ai fi stat treaz toată noaptea curățându-ți celula cu o periuță de dinți. La vizitele de contact puteai să bagi orice, dar de obicei era vorba de iarbă sau noide sintetice ca tămâie și benzi de suboxonă.
Dacă reușești să ajungi la un nivel de securitate mai scăzut, ai putea să te angajezi într-o echipă externă care strânge gunoiul de pe autostradă sau de pe teren - oamenii fac asta de cele mai multe ori doar ca să scotocească mucuri de țigară pentru tutun, dar din când în când mai apare ceva. Oamenii ar putea arunca ceva peste gard, dar acest lucru este destul de riscant și dificil. Există și alte privilegii, cum ar fi eliberarea pentru muncă, unde ești lăsat și luat de la o întreprindere locală cu care unitatea are contracte; acesta este cel mai bun pariu, dar este nevoie de timp pentru a obține această poziție, de obicei după primul an de închisoare. Am lucrat la grajdul de cai al poliției de stat, curățând rahatul, practic toată lumea avea ceva de făcut acolo, nu exista o baie, așa că toată lumea trebuia să se cace în pădure - nu era o problemă. Puteai aranja cu ușurință o picătură moartă și majoritatea oamenilor o făceau. Dacă reușeai să ieși din incinta instituției și să găsești un minut sau două pentru tine, puteai convinge pe cineva să-ți aducă orice doreai, dacă aveai acea legătură, puteai strecura un obuzier înapoi înăuntru, bucată cu bucată, dacă doreai - fiecare situație este diferită, așa că trebuie să găsești nuanțele. Atâta timp cât ai boofed-l și a păstrat tăcerea și nimeni nu a turnat ai putea face orice. Trebuie doar să vă asigurați că treceți testele de urină - majoritatea gardienilor nici măcar nu v-au urmărit, așa că nu este prea dificil.
Ultima opțiune este dacă aveți o legătură în interior - dacă un gardian este un prieten de familie, poate una dintre asistente. Sau dacă aveți un avocat foarte tare. Acest lucru este rar și dificil și, de obicei, nu a durat prea mult dintr-un motiv sau altul, nu știu sigur de ce.