Question Dla twórców forum i osób, które je prowadzą

drN1mbis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
Dzień dobry przyjaciele.

Mam pytanie, które zostało zainspirowane podziwem dla tych, którzy prowadzą show.

Jak udaje wam się utrzymać tak sprawny statek, będąc jednocześnie w centrum branży?

Mam ogromny podziw dla wyjątkowych ludzi, którzy trzymają się razem w tej branży.
To wymaga wyjątkowej osoby.

Widzę tak wielu rozpadających się ludzi, którzy wchodzą do tej branży, ale od czasu do czasu pojawia się ktoś, kto wydaje się mieć 100% kontroli.

Jaki jest Twój sekret?

Vasile

Don't buy from me
Resident
Reaction score
15
Powinieneś wiedzieć lepiej, że ten, kto ma dobrą rzecz, która działa, nie podzieli się tym sekretem z innymi. I tak, ludzie prowadzący to robią dobrą robotę, aby powiedzieć co najmniej, rekwizyty dla nich.

drN1mbis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
Haha, brachu, bardzo podziwiam tę dyscyplinę.

99% ludzi by się zabiło.

Ale słyszałem też, że chemicy są trzeźwi przez 98% czasu.
Czy to prawda?

Chcę tylko wiedzieć, od czego zacząć.
Jestem osobą z pasją i kocham chemię (nawet jeśli jestem stosunkowo noobem) i desperacko chcę się rozwijać jako osoba i jako chemik

Nienaganne czyszczenie szklanych naczyń
Chodzenie spać na czas.
Posiadanie duchowej więzi.
Ścielenie łóżka zaraz po przebudzeniu.
Zdrowo się odżywiać.
Kochanie swoich sąsiadów
Kochanie swoich klientów
Kochanie siebie.

Co jeszcze....?

Może to coś związanego z genetyką?

Dlaczego ja muszę się tak bardzo starać, a innym przychodzi to bez wysiłku?

Będą imprezować od piątku do niedzieli rano i wciąż zdążą do kościoła, a wyglądają, jakby nigdy w życiu nie tknęli narkotyków.

Potrzebuję sekretu

View previous replies…

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
to już nie jest tajemnica, gdy została powiedziana. tajemnica zawsze pozostanie tajemnicą ;-p

blacky2340

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Nie jestem trzeźwy przez 98% czasu, czyszczę moje szklane naczynia szybko i sprawnie, a brudne miejsce nie stanowi problemu, chyba że musi być całkowicie czyste. Praca przez 2-3 dni bez snu, czasami do 7-8 dni, aż zaczną się halucynacje. Duchowe połączenie tak, to twoje zdrowie psychiczne. Wciągnij trochę speeda, żeby się obudzić bez senności. Zdrowe odżywianie i dużo snickersów, nie wiem dlaczego ich pragnę, ramadan też haha. Nie lubię sąsiadów, kocham moich klientów, a oni kochają mnie. Kochanie siebie jest trudne.

Pracuję naprawdę ciężko, czasami kończąc z zapaleniem oskrzeli i zatruciem rozpuszczalnikami, nitropropanami, benzaldehydami, nitroetanem na dłoni, rozlewając kryształy (oparzenia jak cholera). Dzieje się tak głównie dlatego, że wynajmuję pokój, a w sypialni mam laboratorium, ledwo zarabiając na czynsz haha

drN1mbis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
Doceniamy Twoją szczerość.
Czuję cię i dziękuję za poświęcenie czasu na odpowiedź.

O dziwo odnoszę się do tego w 100% i jestem pewien, że wiele osób też to robi.

Genialne, cieszę się, że nie jestem jedyną osobą, która od czasu do czasu się truje.
Zaczynam to lubić lol. Daj mi moje opary trucizny albo zacznę wydychać hcl z butelki xD (nie rób tego, proszę)

osmanik

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Nie sądzę, że jest to pytanie, które należy zadać

blacky2340

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Jeśli ktoś ma naprawdę silny kaszel spowodowany wdychaniem rozpuszczalnika, sugeruję, aby najlepszą opcją było wyjście z ekspozycji i zjedzenie kodeiny, jeśli kodeina nie pomoże, należy zastosować morfinę (oczywiście doustną), dopóki nie poczuje się dobrze. Osobiście spędziłem 3 tygodnie na morfinie po tym gównie :D