Looking for a vendor Legalne źródło zamówienia DNP w Europie?

45345345345

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Czy ktoś wie, gdzie można to zamówić? Jest zakazany prawie wszędzie.

freedum

Buying through escrow
New seller
Language
🇬🇧
Reaction score
52
Deals
1
Rozmawiam z kilkoma dostawcami w Chinach, aby sprawdzić, czy mogę kupić je luzem. Lokalnie mogę kupić dnp klasy farmaceutycznej. Trochę drogo za tabletki 50 mg w pudełku po 50 sztuk.

Vasile

Don't buy from me
Resident
Reaction score
15
Interesuje mnie również to. Siłownia to jedno z moich hobby i dałem temu szansę kilka lat temu. Jest to dosłownie najlepsza substancja chemiczna spalająca tłuszcz, jaka istnieje, nic innego nie jest blisko (zapomnij o T3, clenbuterolu lub innym badziewiu, takim jak karnityna). Dosłownie udało mi się zgolić 7 kg w dwa tygodnie (100 kg do 93), nie robiąc w zasadzie nic, po prostu pieprząc się z codziennymi czynnościami bez drastycznej diety, a także robiąc sobie przerwę od siłowni. To była obowiązkowa przerwa od siłowni, ponieważ dosłownie każda aktywność fizyczna była wrzodem na dupie. Pocenie się 24/7, pot był żółty, siki były żółte, oczy również były nieco żółtawe, temperatura ciała była wysoka, w zasadzie miałeś gorączkę 24/7. uczucie wyczerpania i niski apetyt, ale ojej, po dwóch tygodniach i kilku dniach, kiedy wszystko wyczyściło się z systemu, a retencja wody również ustąpiła, wyniki były absolutnie niesamowite. Zacząłem od 100 przez kilka dni, 150 przez kilka dni, 200 pułap. Nie bierz tego latem ani razem z innymi rzeczami, które podnoszą temperaturę ciała (na przykład stymulantami), bo możesz i najprawdopodobniej skończysz w szpitalu lub nawet na cmentarzu. To nie jest rzecz, z którą można się pieprzyć, to dosłownie trucizna!

freedum

Buying through escrow
New seller
Language
🇬🇧
Reaction score
52
Deals
1
Można to zrobić na odwrót, zaczynając wyżej i zmniejszając. Oczywiście znając wcześniej swoją tolerancję. Ja zaczynam od 500 i zmniejszam dawkę. To buduje się w twoim systemie. Po tym wyglądasz jak bóg. Niesamowita rzecz. Andbyea cardio ect powinno być w środowisku o kontrolowanej temperaturze. Zimna woda pod ręką. Wysadzanie. Ac i dużo elektrolitów i innych witamin, aby się uzupełnić. Jeśli robisz to prawidłowo, to nie jest problem. Ludzie, którzy mieli problemy. Przedawkowali i nie wiedzieli, jak ćwiczyć itp. Nowicjusz nagle myślał, że to pigułka maic. Więc weź więcej