Looking for a vendor Legāls avots, lai pasūtītu DNP Eiropā?

45345345345

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Vai kāds zina, kur to var pasūtīt? Tā gandrīz visur ir aizliegta.

freedum

Buying through escrow
New seller
Language
🇬🇧
Reaction score
52
Deals
1
Es runāju ar dažiem pārdevējiem Ķīnā, lai noskaidrotu, vai varu to iegādāties vairumā. Vietēji šeit es varu iegādāties farmaceitiskās kvalitātes dnp. Nedaudz dārgi par 50 mg tabletēm kastītē pa 50 gab.

Vasile

Don't buy from me
Resident
Reaction score
15
Interesē arī tas. Vingrošana ir viens no maniem hobijiem, un es pirms dažiem gadiem izmēģināju šo. Tā ir burtiski labākā tauku dedzināšanas ķimikālija, kas eksistē, nekas cits nav tuvu ( aizmirstiet par T3 vai klenbuterolu vai kādu citu sūdu, piemēram, karnitīnu). Man burtiski izdevās divu nedēļu laikā noskūt 7 kg (no 100 kg līdz 93 kg), praktiski neko nedarot, vienkārši *****ing apkārt ar ikdienas aktivitātēm bez drastiskas diētas, kā arī paņemot pārtraukumu no sporta zāles. Tas bija obligāts pārtraukums no trenažieru zāles, jo burtiski jebkura fiziska aktivitāte bija sāpēm pakaļā. Svīšana 24/7, sviedri bija dzelteni, urīns bija dzeltens, acis arī bija nedaudz dzeltenīgas, ķermeņa temperatūra bija augsta, jūs būtībā uz drudža 24/7. sajūta izsīkusi un apetīte ir zema, kā arī, bet mans, ak, mans, pēc divām nedēļām un dažām dienām, kad viss iztīrīts no sistēmas un ūdens aizture nokāpa arī, rezultāti bija abso*****inglutely pārsteidzošs. Sākās 100 uz dažām dienām, 150 uz dažām dienām, 200 griesti. Nelietojiet to vasarā vai kopā ar citām lietām, kas paaugstina ķermeņa temperatūru ( piemēram, stimuli, piemēram), citādi jūs varat un, visticamāk, nonāksiet slimnīcā vai pat kapsētā. Ar to nav jāķeras, tā ir burtiski inde!

freedum

Buying through escrow
New seller
Language
🇬🇧
Reaction score
52
Deals
1
Jūs to dariet otrādi, sāciet augstāk un samaziniet. Protams, iepriekš zinot savu toleranci. Es sāku ar 500 un samazinu. Tas veidojas jūsu sistēmā. Pēc tam tu izskaties kā dievs. Apbrīnojams stuff. Andbyea cardio ect būtu jābūt kontrolētā temperatūrā vidē. Auksts ūdens uz rokas. Spridzināšana. Ac un daudz elektrolītu un citu vitamīnu, lai papildinātu sevi. Ja u darīt to pareizi, tas nav problēma. Cilvēki, kuriem bija problēmas. Vai bs loke overdosing un nezina, kā strādāt out ect. Iesācēji pēkšņi domā, ka tā ir maic tableti. Tātad ņem vairāk