Interesē arī tas. Vingrošana ir viens no maniem hobijiem, un es pirms dažiem gadiem izmēģināju šo. Tā ir burtiski labākā tauku dedzināšanas ķimikālija, kas eksistē, nekas cits nav tuvu ( aizmirstiet par T3 vai klenbuterolu vai kādu citu sūdu, piemēram, karnitīnu). Man burtiski izdevās divu nedēļu laikā noskūt 7 kg (no 100 kg līdz 93 kg), praktiski neko nedarot, vienkārši *****ing apkārt ar ikdienas aktivitātēm bez drastiskas diētas, kā arī paņemot pārtraukumu no sporta zāles. Tas bija obligāts pārtraukums no trenažieru zāles, jo burtiski jebkura fiziska aktivitāte bija sāpēm pakaļā. Svīšana 24/7, sviedri bija dzelteni, urīns bija dzeltens, acis arī bija nedaudz dzeltenīgas, ķermeņa temperatūra bija augsta, jūs būtībā uz drudža 24/7. sajūta izsīkusi un apetīte ir zema, kā arī, bet mans, ak, mans, pēc divām nedēļām un dažām dienām, kad viss iztīrīts no sistēmas un ūdens aizture nokāpa arī, rezultāti bija abso*****inglutely pārsteidzošs. Sākās 100 uz dažām dienām, 150 uz dažām dienām, 200 griesti. Nelietojiet to vasarā vai kopā ar citām lietām, kas paaugstina ķermeņa temperatūru ( piemēram, stimuli, piemēram), citādi jūs varat un, visticamāk, nonāksiet slimnīcā vai pat kapsētā. Ar to nav jāķeras, tā ir burtiski inde!