Dead Drops Eskordēšana mirušajiem pilieniem

HustlerFox

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Escrow ir lielisks rīks darījumu laikā, jo īpaši pircējiem. Tomēr problēma var parādīties, kad pircēji vēlas apkrāpt pārdevēju. Ja prece tiek sūtīta pa pastu, tad gadījumā, ja rodas problēmas ar maksājuma pabeigšanu, ir pierādījumi par pakas piegādi, bet, ja reiz ar "mirušajiem pilieniem" pārdevējs paslēpj preci, tad, kad pircējs atnāk to saņemt, var viegli sazināties ar pārdevēju un pateikt, ka pakas nav un ka varbūt kāds to jau ir paņēmis, kad tā nav, un viņš var apgalvot, ka nemaksās par kaut ko, ko nav saņēmis, kad viņš laimīgi iedzīvosies jūsu narkotikās. Es saprotu, ka ja ir moderators, viņš var mēģināt atrisināt jautājumu, bet ko darīt, ja eskrovs ir robots? Vai ir kāds cits risinājums? Vai es kaut ko palaidu garām savā argumentācijā? Es tiešām esmu ļoti ieinteresēts atrast risinājumu šai problēmai, eskrovs ir fondamentāls aspekts, ja kāds, kurš vēlas izveidot savu uzticamību, bet, sauciet mani par paranoisku, man tiešām ir jādomā par katru mazo problēmu, kas var rasties.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,748
Deals
666
Vienmēr jābūt moderatoram, kas risina problēmas, ja tās rodas

QueenNefer

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Tomēr šis jautājums ir leģitīms.
Ja kāds zina metodi, kas novērš šādu krāpšanu no pircēja puses, nekautrējieties to atklāt.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Man I dont redzēt labu veidu, kā apiet, ka.....Manuprāt, ir nepieciešams labs moderators, kas zina, ka jūs ievietojat iepakojumu un tur nebija milzīga kavēšanās pikaps