Question Forumo kūrėjams ir tiems, kurie jam vadovauja

drN1mbis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
Laba diena, draugai.

Turiu klausimą, kurį įkvėpė susižavėjimas tais, kurie vadovauja šou.

Kaip jums pavyksta išlaikyti tokią griežtą tvarką ir kartu būti pramonės šerdies centre?

Labai žaviuosi ypatingais žmonėmis, kurie šioje pramonėje laikosi kartu.
Tam reikia ypatingo žmogaus.

Matau tiek daug griūvančių žmonių, kurie patenka į šią pramonę, bet kartkartėmis atsiranda kas nors, kas, atrodo, 100 proc. kontroliuoja situaciją.

Kokia tavo paslaptis?

Vasile

Don't buy from me
Resident
Reaction score
15
Turėtumėte geriau žinoti, kad tas, kuris turi gerą veikiantį dalyką, nesidalys paslaptimi su kitais. Ir taip, žmonės, kurie tai vykdo, atlieka bent jau gerą darbą, rekvizitai jiems.

drN1mbis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
Haha gerai brolau, aš taip žaviuosi šia disciplina.

99 % žmonių būtų nusižudę.

Bet taip pat girdėjau, kad chemikai 98 % laiko būna blaivūs.
Ar tai tiesa?

Tiesiog noriu žinoti, nuo ko pradėti.
Esu aistringas žmogus ir mėgstu chemiją(nors ir esu gana noob) ir labai noriu tobulėti kaip žmogus ir kaip chemikas

Nepriekaištingas stiklo indų valymas
Laiku eiti miegoti.
Turėti dvasinį ryšį.
Pakloti lovą vos tik pabudus.
Sveikai maitintis.
Mylėti savo artimą
Mylėti savo klientus
Mylėti save.

Kas dar....?

Galbūt tai susiję su genetika?

Kodėl aš turiu taip stengtis, o kitiems tai atrodo taip lengva?

Nuo penktadienio iki sekmadienio ryto linksminasi vakarėliuose ir vis tiek suspėja į bažnyčią, o jie atrodo taip, tarsi niekada gyvenime nebūtų prisilietę prie narkotikų.

Man reikia paslapties

View previous replies…

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
tai jau nebėra paslaptis, kai ji buvo pasakyta. paslaptis visada bus paslaptis. ;-p

blacky2340

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
98 % laiko nesu blaivus, stiklinius indus valau greitai ir efektyviai, o nešvari vieta nėra problema, nebent ją reikia visiškai išvalyti. Dirbu 2-3 dienas be miego, kartais iki 7-8 dienų, kol prasideda haliucinacijos. Dvasinis ryšys taip jo jūsų sveikas protas. Užsimerkite šiek tiek greičio, kad atsibustumėte neapsvaigę. Valgyti sveikai ir daug snickers idk kodėl aš to trokštu, ramadanas taip pat haha. Nemėgstu kaimyno, myliu savo klientus ir jie mane myli. Mylėti save yra sunku.

Aš tikrai sunkiai dirbu kartais baigiasi bronchitu ir apsinuodijimu tirpikliais, nitropropanais, benzaldehidais, nitroetanu ant rankų išsiliejus augantiems kristalams (degina kaip *****). Tai daugiausia dėl to, kad nuomojuosi kambarį ir savo miegamajame turiu laboratoriją, vos uždirbu nuomą haha

drN1mbis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
Vertiname jūsų sąžiningumą.
Jaučiu Jus ir dėkoju, kad skyrėte laiko atsakymui.

Keista, kad aš 100 % su tuo sutinku ir esu tikras, kad daugelis žmonių taip pat.

Puiku, džiaugiuosi, kad aš ne vienintelis, kuris retkarčiais apsinuodija.
Man tai pradeda patikti lol. Duokite man mano nuodų garų arba pradėsiu uostyti hcl iš buteliuko xD (nedarykite to, prašau).

Morda

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
:O ir toliau tęskite gerą darbą 🤣

osmanik

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Nemanau, kad tai yra klausimas, kurį reikia užduoti

blacky2340

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Jei jus iš tikrųjų kamuoja stiprus kosulys nuo tirpiklių įkvėpimo, siūlau, kad geriausia išeitis būtų pasišalinti iš ekspozicijos ir suvalgyti kodeino, jei kodeinas nepadeda, imkitės morfijaus (žinoma, geriamojo), kol pajusite, kad viskas gerai. Aš asmeniškai nuo šio šūdo morfijaus vartojau 3 savaites :D