Looking for a vendor Legalus šaltinis užsisakyti DNP Europoje?

45345345345

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Ar kas nors žino, kur jį užsisakyti? Jos beveik visur uždrausta.

freedum

Buying through escrow
New seller
Language
🇬🇧
Reaction score
51
Deals
1
Bendrauju su keliais pardavėjais Kinijoje, kad sužinočiau, ar galėčiau jį įsigyti urmu. Čia vietoje aš cam pirkti farmacinės klasės dnp. Šiek tiek brangu už 50 mg tabletes dėžutėje.

Vasile

Don't buy from me
Resident
Reaction score
15
Domina ir tai. Gimnastika yra vienas iš mano pomėgių ir prieš kelerius metus pabandžiau šį. Tai tiesiogine prasme geriausia riebalų deginimo cheminė medžiaga, kuri egzistuoja, niekas kitas neprilygsta ( pamirškite apie T3 ar klenbuterolio ar kai kuriuos kitus šūdus, pavyzdžiui, karnitiną). Man tiesiog pavyko nusikratyti 7 kg per dvi savaites (nuo 100 kg iki 93 kg), iš esmės nieko nedarant, tiesiog šūkaujant kasdienėje veikloje be drastiškos dietos, taip pat darant pertrauką nuo sporto salės. Tai buvo privaloma pertrauka nuo sporto salės, nes tiesiogine prasme bet kokia fizinė veikla buvo skausmas užpakalyje. Prakaitavimas 24 / 7, prakaitas buvo geltonas, šlapimas buvo geltonas, akys taip pat buvo šiek tiek gelsvos, kūno temperatūra buvo aukšta, jūs iš esmės karščiuojate 24 / 7. jausmas išsekęs ir apetitas taip pat mažas, bet mano, o mano, po dviejų savaičių ir kelių dienų, kai viskas išvalyta iš sistemos ir vandens susilaikymas taip pat išėjo, rezultatai buvo abso*****inglutely nuostabūs. Pradėjau 100 kelias dienas, 150 kelias dienas, 200 lubų. Nevartokite to vasarą arba kartu su kitais dalykais, kurie pakelia kūno temperatūrą ( pvz., stimuliatoriais), kitaip galite ir greičiausiai atsidursite ligoninėje ar net kapinėse. Tai ne daiktas, su kuriuo galima susipykti, tai tiesiog nuodai!

freedum

Buying through escrow
New seller
Language
🇬🇧
Reaction score
51
Deals
1
Tai darykite atvirkščiai - pradėkite nuo aukštesnių ir mažinkite. Žinoma, iš anksto žinodami savo toleranciją. Aš pradedu nuo 500 ir mažinu. Tai kaupiasi jūsų sistemoje. Po to atrodysite kaip dievas. Nuostabi medžiaga. Andbyea kardio ect turėtų būti kontroliuojamoje temperatūroje. Šaltas vanduo po ranka. Sprogdinimas. Ac ir daug elektrolitų ir kitų vitaminų, kad pasipildytumėte. Jei u tai padaryti tinkamai, tai nėra problema. Žmonės, kurie turėjo problemų. Ar bs loke perdozavimo ir nežino, kaip dirbti iš ect. Naujokas staiga galvojo, kad jo maic tabletes. Taigi imkite daugiau