Dead Drops Eskizas negyvais lašais

HustlerFox

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Eskizas yra puiki priemonė vykdant sandorius, ypač pirkėjams. Tačiau problema gali išryškėti, kai pirkėjai nori apgauti pardavėją. Kai produktas siunčiamas paštu, iškilus problemai dėl mokėjimo užbaigimo, yra pakuotės pristatymo įrodymų, tačiau su negyvais lašais, kai pardavėjas paslepia produktą, tada, kai pirkėjas ateina jo pasiimti, gali lengvai susisiekti su pardavėju ir pasakyti, kad pakuotės nėra ir kad galbūt kažkas ją jau pasiėmė, kai taip nėra, o jis gali teigti, kad nemokės už tai, ko negavo, kai mielai pasipuikuos jūsų narkotikais. Suprantu, kad jei yra moderatorius, jis gali bandyti išspręsti klausimą, bet ką daryti, jei tas eskortas yra botas? Ar yra kitas sprendimas? Ar aš ką nors praleidžiu savo samprotavimuose? Man tikrai įdomu rasti šios problemos sprendimą, escrow yra fundamentalus aspektas, jei kas nors, kas nori sukurti savo patikimumą, bet, vadinkite mane paranojiku, man tikrai reikia galvoti apie kiekvieną mažą problemą, kuri gali iškilti.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,748
Deals
666
Visada turi būti moderatorius, kuris iškilus problemai galėtų ją išspręsti

QueenNefer

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Vis dėlto šis klausimas yra teisėtas.
Jei kas nors žino metodą, užkertantį kelią tokiam sukčiavimui iš pirkėjo pusės, drąsiai jį atskleiskite.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Žmogau, nematau gero būdo, kaip tai apeiti.....Manau, kad reikia gero moderatoriaus, kuris žinotų, kad įdėjote paketą ir nebuvo labai vėluojama paimti