Question A fórumok alkotóinak, és azoknak, akik működtetik a fórumot

drN1mbis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
Jó napot barátaim!

Van egy kérdésem, amelyet a csodálat ihletett azok iránt, akik a műsort vezetik.

Hogyan tudtok ilyen feszes hajót tartani, miközben az iparág középpontjában álltok?

Hatalmas csodálattal tekintek azokra a különleges emberekre, akik összetartják magukat ebben az iparágban.
Ehhez különleges egyéniség kell.

Annyi embert látok összeomlani, akik ebbe az iparágba kerülnek, de néha-néha felbukkan valaki, aki úgy tűnik, hogy 100%-ban ura a helyzetnek.

Mi a titkod?

Vasile

Don't buy from me
Resident
Reaction score
15
Jobban kellene tudnia, hogy akinek jó dolga van, ami működik, az nem osztja meg a titkot másokkal. És igen, az emberek, akik ezt működtetik, legalábbis jó munkát végeznek, legalábbis azt kell mondanom, props to them.

drN1mbis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
Haha jól tesó, annyira csodálom ezt a tudományágat.

Az emberek 99%-a megölte volna magát.

De azt is hallottam, hogy a vegyészek az idő 98%-ában józanok.
Ez igaz?

Csak szeretném tudni, hogy hol kezdjem.
Szenvedélyes ember vagyok és szeretem a kémiát(még ha viszonylag noob is vagyok) és kétségbeesetten szeretnék fejlődni mint ember és mint kémikus.

Üvegedények makulátlan tisztítása
Időben lefeküdni.
Lelki kapcsolatot tartani.
Az ágy megvetése, amint felébredsz.
Egészségesen étkezni.
Szereted a szomszédodat
Szereted az ügyfeleidet
Szereted magadat.

Mi más....?

Talán ez egy genetikai eredetű dolog?

Miért kell nekem olyan keményen próbálkoznom, míg másoknak ez olyan könnyedén megy?

Péntektől vasárnap reggelig buliznak, és még időben odaérnek a templomba, és úgy néznek ki, mintha soha életükben nem nyúltak volna drogokhoz.

Szükségem van a titokra.

View previous replies…

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
az már nem titok többé, ha egyszer már elmondták. a titok mindig titok marad. ;-p

blacky2340

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Az idő 98%-ában nem vagyok józan, gyorsan és hatékonyan tisztítom az üvegedényeimet, és egy piszkos folt nem jelent problémát, kivéve, ha teljesen tisztának kell lennie. Dolgozom 2-3 napig nem alszom, néha akár 7-8 napig is, amíg a hallucinációk elkezdődnek. Spirituális kapcsolat igen a józanságod. Szippants egy kis speedet, hogy álmosság nélkül felébredj. Egészséges étkezés és sok snickers idk miért vágyom rá, ramadan is haha. Nem szeretem a szomszédot, szeretem az ügyfeleimet és ők is szeretnek engem. Szeretni magadat nehéz.

Nagyon keményen dolgozom néha hörghurut és oldószer mérgezés, nitropropanok, benzaldehidek, nitroetán a kezedre kiömlött kristályok (éget, mint a fasz). Ez főleg azért van, mert egy szobát bérelek, és a hálószobámban van egy laborom, alig keresem a lakbért rn haha

drN1mbis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
Az őszinteségét nagyra értékeljük.
Úgy érzem, és köszönöm, hogy időt szakított a válaszadásra.

Furcsa módon 100% -ban azonosulok, és biztos vagyok benne, hogy sok ember is így van.

Briliáns, örülök, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki időnként megmérgezi magát.
Kezd tetszeni a dolog, lol. Adja nekem a mérgező gőzeimet, vagy elkezdem szippantani a hcl-t az üvegből xD (ne tegye ezt, kérem).

Morda

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
:O folytassa a jó munkát 🤣

osmanik

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Nem hiszem, hogy ez egy olyan kérdés, amit fel kell tenni.

blacky2340

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Ha ti nagyon rosszul köhögtek az oldószer belégzésétől, azt javaslom, hogy a legjobb megoldás az, ha kikerülsz az expozícióból és kodeint eszel, ha a kodein nem segít, akkor mész morfiummal (szájon át természetesen), amíg úgy érzed, hogy rendben van. Én személy szerint 3 hetet töltöttem morfiumon ettől a szartól. :D