Looking for a vendor Legális forrás a DNP megrendeléséhez Európában?

45345345345

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Tudja valaki, hogy hol lehet megrendelni? Szinte mindenhol betiltották.

freedum

Buying through escrow
New seller
Language
🇬🇧
Reaction score
52
Deals
1
Beszélek néhány kínai eladóval, hátha meg tudom vásárolni ömlesztve. Itt helyben nem tudok gyógyszeripari minőségű dnp-t vásárolni. Kicsit drága 50 mg-os tablettákért egy 50-es dobozban.

Vasile

Don't buy from me
Resident
Reaction score
15
Ez is érdekli. A torna az egyik hobbim, és néhány éve ezt is kipróbáltam. Ez szó szerint a legjobb zsírégető vegyszer, ami létezik, semmi más nem közelíti meg ( felejtsd el a T3-at vagy a klenbuterolt vagy valami más szart, mint a karnitin). Szó szerint sikerült két hét alatt 7 kg-ot lefaragnom (100 kg-ról 93-ra) úgy, hogy gyakorlatilag semmit sem csináltam, csak a mindennapi tevékenységekkel baszakodtam drasztikus diéta nélkül, és szünetet tartottam az edzőteremben is. Kötelező szünet volt az edzőteremtől, mert szó szerint minden fizikai aktivitás egy fájdalom volt a seggben. Izzadás 24/7, az izzadság sárga volt, a vizelet sárga volt, a szemek is kicsit sárgásak voltak, a testhőmérséklet magas volt, gyakorlatilag lázban voltál 24/7. kimerültnek érezted magad és az étvágy is alacsony, de my oh my, két hét és néhány nap után, amikor minden kitisztult a rendszerből és a vízvisszatartás is lement, az eredmények abszo*****inglutely elképesztőek voltak. Néhány napra 100, néhány napra 150, néhány napra 200 plafon. Ezt ne szedd nyáron, vagy más olyan dolgokkal együtt, amelyek megemelik a testhőmérsékletedet ( mint például a stims), különben a kórházban vagy akár a temetőben köthetsz ki, és valószínűleg ott is fogsz kikötni. Ezt nem szabad elbaszni, ez szó szerint méreg!

freedum

Buying through escrow
New seller
Language
🇬🇧
Reaction score
52
Deals
1
Ha másképp csinálod, kezdd magasabbra, és csökkentsd lefelé. Természetesen előre ismerve a tűrőképességedet. Én 500-nál kezdem, és fokozatosan csökkentem. Ez beépül a szervezetedbe. Utána úgy nézel ki, mint egy isten. Csodálatos cucc. És a kardió ect-nek ellenőrzött hőmérsékletű környezetben kell lennie. Hideg víz kéznél. Robbanás. Ac és sok elektrolit és egyéb vitaminok, hogy feltöltsd magad. Ha u csinálni megfelelően ez nem probléma. Emberek, akiknek problémái voltak. Túladagolták magukat, és nem tudták, hogyan kell edzeni, stb. Kezdő hirtelen azt hitte, hogy ez egy maic tabletta. Szóval vegyen be többet