Ez is érdekli. A torna az egyik hobbim, és néhány éve ezt is kipróbáltam. Ez szó szerint a legjobb zsírégető vegyszer, ami létezik, semmi más nem közelíti meg ( felejtsd el a T3-at vagy a klenbuterolt vagy valami más szart, mint a karnitin). Szó szerint sikerült két hét alatt 7 kg-ot lefaragnom (100 kg-ról 93-ra) úgy, hogy gyakorlatilag semmit sem csináltam, csak a mindennapi tevékenységekkel baszakodtam drasztikus diéta nélkül, és szünetet tartottam az edzőteremben is. Kötelező szünet volt az edzőteremtől, mert szó szerint minden fizikai aktivitás egy fájdalom volt a seggben. Izzadás 24/7, az izzadság sárga volt, a vizelet sárga volt, a szemek is kicsit sárgásak voltak, a testhőmérséklet magas volt, gyakorlatilag lázban voltál 24/7. kimerültnek érezted magad és az étvágy is alacsony, de my oh my, két hét és néhány nap után, amikor minden kitisztult a rendszerből és a vízvisszatartás is lement, az eredmények abszo*****inglutely elképesztőek voltak. Néhány napra 100, néhány napra 150, néhány napra 200 plafon. Ezt ne szedd nyáron, vagy más olyan dolgokkal együtt, amelyek megemelik a testhőmérsékletedet ( mint például a stims), különben a kórházban vagy akár a temetőben köthetsz ki, és valószínűleg ott is fogsz kikötni. Ezt nem szabad elbaszni, ez szó szerint méreg!