Huvitatud ka sellest. Jõusaal on üks minu hobidest ja ma andsin sellele mõned aastad tagasi katse. See on sõna otseses mõttes parim rasvapõletuskemikaal, mis on olemas, miski muu ei tule lähedale ( unustage T3 või klenbuterool või mõni muu jama nagu karnitiin). Mul õnnestus sõna otseses mõttes 7 kg kahe nädalaga (100KG kuni 93), tehes põhimõtteliselt mitte midagi, lihtsalt kuradi igapäevaste tegevustega ilma drastilise dieedita ja ka jõusaalist pausi tehes. See oli kohustuslik paus jõusaalist, sest sõna otseses mõttes igasugune füüsiline tegevus oli valus. Higistamine 24/7, higi oli kollane, piss oli kollane, silmad olid ka natuke kollakad, kehatemperatuur oli kõrge, sa põhimõtteliselt palavikul 24/7. kurnatud tunne ja söögiisu ka madal, kuid mu oh mu, pärast kahte nädalat ja paari päeva, kui kõik puhastunud süsteemist ja veepiiri sai maha ka, tulemused olid abso*****inglutely amazing. Alustasin 100 paariks päevaks, 150 paariks päevaks, 200 laes. Ärge võtke seda suvel või koos teiste asjadega, mis tõstavad teie kehatemperatuuri ( nagu näiteks stims) või võite ja tõenäoliselt jõuate haiglasse või isegi kalmistule. See ei ole asi, millega kuradima hakata, see on sõna otseses mõttes mürk!