Dead Drops Hoiatus surnud tilkudes

HustlerFox

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Escrow on kauplemisel suurepärane vahend, eriti ostjate jaoks. Probleem võib siiski esile kerkida, kui ostjad soovivad müüjat petta. Kui toode saadetakse posti teel, on probleemi korral makse lõpuleviimisega, on tõendid pakendi kohaletoimetamise kohta, kuid surnud tilkudega, kui müüja peidab toote, siis kui ostja tuleb selle üles võtma, võib kergesti võtta ühendust müüjaga ja öelda talle, et pakend ei ole seal ja et võib-olla keegi juba võttis selle üles, kui see ei ole nii ja ta võib väita, et ta ei maksa midagi, mida ta ei ole saanud, kui ta õnnelikult teie ravimitega kõrvetada. Ma saan aru, et kui on moderaator ta võib proovida küsimust lahendada, aga mis siis, kui eskavaator on bot? Kas on muud lahendust? Kas ma jäin oma põhjendustes millestki ilma? Ma olen tõesti huvitatud, et leida lahendus sellele probleemile, escrow on fondamental aspekt, kui keegi, kes tahavad luua oma usaldusväärsust, kuid, kutsu mind paranoiliseks, ma tõesti pean mõtlema iga väikese probleemi, mis võib tulla välja.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,748
Deals
666
Alati peaks olema moderaator, kes tegeleks probleemi tekkimisel sellega, kui see tekib

QueenNefer

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Siiski on see küsimus õigustatud.
Kui keegi teab meetodit, mis takistab sellist pettust ostja poolelt, võite seda vabalt paljastada.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Mees ma ei näe head viisi selle ümber.....Mina arvan, et on vaja head moderaatorit, kes teab, et sa panid paki ja seal olint suur viivitus kättesaamisel