- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 46
Escrow on kauplemisel suurepärane vahend, eriti ostjate jaoks. Probleem võib siiski esile kerkida, kui ostjad soovivad müüjat petta. Kui toode saadetakse posti teel, on probleemi korral makse lõpuleviimisega, on tõendid pakendi kohaletoimetamise kohta, kuid surnud tilkudega, kui müüja peidab toote, siis kui ostja tuleb selle üles võtma, võib kergesti võtta ühendust müüjaga ja öelda talle, et pakend ei ole seal ja et võib-olla keegi juba võttis selle üles, kui see ei ole nii ja ta võib väita, et ta ei maksa midagi, mida ta ei ole saanud, kui ta õnnelikult teie ravimitega kõrvetada. Ma saan aru, et kui on moderaator ta võib proovida küsimust lahendada, aga mis siis, kui eskavaator on bot? Kas on muud lahendust? Kas ma jäin oma põhjendustes millestki ilma? Ma olen tõesti huvitatud, et leida lahendus sellele probleemile, escrow on fondamental aspekt, kui keegi, kes tahavad luua oma usaldusväärsust, kuid, kutsu mind paranoiliseks, ma tõesti pean mõtlema iga väikese probleemi, mis võib tulla välja.