Question Στους δημιουργούς του φόρουμ και σε όσους το διαχειρίζονται

drN1mbis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
Καλημέρα φίλοι.

Έχω μια ερώτηση που εμπνεύστηκα μέσα από τον θαυμασμό εκείνων που διευθύνουν την παράσταση.

Πώς καταφέρνετε να κρατάτε ένα τόσο σφιχτό πλοίο, ενώ βρίσκεστε στον πυρήνα του κλάδου;

Έχω τεράστιο θαυμασμό για τους ιδιαίτερους ανθρώπους που κρατιούνται ενωμένοι σε αυτόν τον κλάδο.
Αυτό απαιτεί ένα ξεχωριστό άτομο.

Βλέπω τόσους πολλούς ανθρώπους να καταρρέουν που μπαίνουν σε αυτή τη βιομηχανία, αλλά κάθε τόσο εμφανίζεται κάποιος που φαίνεται να έχει τον έλεγχο 100%.

Ποιο είναι το μυστικό σου;

Vasile

Don't buy from me
Resident
Reaction score
15
Θα πρέπει να γνωρίζετε καλύτερα ότι αυτός που έχει ένα καλό πράγμα που λειτουργεί δεν θα μοιραστεί το μυστικό με άλλους. Και ναι, οι άνθρωποι που το διαχειρίζονται αυτό κάνουν καλή δουλειά για να το πω τουλάχιστον, τους αξίζουν συγχαρητήρια.

drN1mbis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
Χαχα καλά αδερφέ, θαυμάζω τόσο πολύ την επιστήμη.

Το 99% των ανθρώπων θα είχαν αυτοκτονήσει.

Αλλά έχω ακούσει επίσης ότι οι χημικοί είναι νηφάλιοι στο 98% του χρόνου.
Είναι αλήθεια αυτό;

Απλά θέλω να ξέρω από πού να ξεκινήσω.
Είμαι παθιασμένο άτομο και αγαπώ τη χημεία(αν και είμαι σχετικά noob) και θέλω απεγνωσμένα να εξελιχθώ ως άτομο και ως χημικός

Καθαρισμός γυάλινων σκευών με άψογο τρόπο
Να πηγαίνω για ύπνο στην ώρα μου.
Να έχω μια πνευματική σύνδεση.
Να στρώνεις το κρεβάτι σου αμέσως μόλις ξυπνήσεις.
Να τρώτε υγιεινά.
Να αγαπάς τον γείτονά σου.
Να αγαπάς τους πελάτες σου.
Να αγαπάς τον εαυτό σου.

Τι άλλο....;

Ίσως είναι κάτι που σχετίζεται με τη γενετική;

Γιατί πρέπει να προσπαθώ τόσο πολύ και οι άλλοι το κάνουν να φαίνεται τόσο αβίαστα;

Θα κάνουν πάρτι από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή το πρωί και θα προλάβουν να πάνε στην εκκλησία και αυτοί μοιάζουν σαν να μην έχουν αγγίξει ποτέ στη ζωή τους ναρκωτικά.

Χρειάζομαι το μυστικό

View previous replies…

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
δεν είναι πια μυστικό από τη στιγμή που έχει ειπωθεί. ένα μυστικό θα είναι πάντα μυστικό. ;-p

blacky2340

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Δεν είμαι νηφάλιος το 98% του χρόνου, καθαρίζω τα γυάλινα σκεύη μου γρήγορα και αποτελεσματικά και ένα βρώμικο σημείο δεν αποτελεί πρόβλημα, εκτός αν πρέπει να καθαριστεί πλήρως. Εργάζομαι για 2-3 ημέρες χωρίς ύπνο, μερικές φορές μέχρι και 7-8 ημέρες μέχρι να αρχίσουν οι παραισθήσεις. Πνευματική σύνδεση ναι είναι η λογική σας. Σνιφάρεις λίγο σπιντ για να ξυπνήσεις χωρίς να νυστάζεις. Τρώω υγιεινά και πολλά snickers idk γιατί τα λαχταρώ, το ραμαδάνι επίσης χαχα. Δεν συμπαθώ τους γείτονες, αγαπώ τους πελάτες μου και αυτοί με αγαπούν. Το να αγαπάς τον εαυτό σου είναι δύσκολο.

Δουλεύω πολύ σκληρά μερικές φορές καταλήγοντας με βρογχίτιδα και δηλητηρίαση από διαλύτες, νιτροπροπάνες, βενζαλδεΰδες, νιτροαιθάνιο στο χέρι σου που ξεχειλίζει και αναπτύσσει κρυστάλλους (καίει πολύ). Αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή νοικιάζω ένα δωμάτιο και στην κρεβατοκάμαρά μου έχω ένα εργαστήριο, μόλις και μετά βίας βγάζω το ενοίκιο rn χαχα

drN1mbis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
Η ειλικρίνειά σας εκτιμάται.
Σας αισθάνομαι και σας ευχαριστώ που αφιερώνετε χρόνο για να απαντήσετε.

Παραδόξως ταυτίζομαι 100% και είμαι σίγουρος ότι πολλοί άνθρωποι το κάνουν επίσης.

Λαμπρό, χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που δηλητηριάζει τον εαυτό του πού και πού.
Αρχίζει να μου αρέσει. Δώστε μου τους ατμούς δηλητηρίου μου ή θα αρχίσω να αναπνέω hcl από το μπουκάλι xD (μην το κάνετε αυτό παρακαλώ)

Morda

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
:O Συνεχίστε την καλή δουλειά 🤣

osmanik

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Δεν νομίζω ότι αυτή είναι μια ερώτηση που πρέπει να τεθεί

blacky2340

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Αν σας πιάσει πολύ άσχημος βήχας από εισπνοή διαλυτών, προτείνω η καλύτερη επιλογή είναι να βγείτε από την έκθεση και να φάτε κωδεΐνη, αν η κωδεΐνη δεν βοηθήσει πηγαίνετε με μορφίνη (από το στόμα φυσικά) μέχρι να νιώσετε ότι είναι εντάξει. Προσωπικά πέρασα 3 εβδομάδες με μορφίνη από αυτό το σκατό. :D