Question Βοήθεια acces deep web

Billgates*****

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
βοηθήστε με πώς να μπω στο deep web με vpn με όλα όσα χρειάζεστε, παρακαλώ ????

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Κατεβάστε το Tor Browser και διαβάστε εδώ. Darknetbible.info

HustlerFox

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Bro χρησιμοποιείτε αυτό το φόρουμ στο clearnet χωρίς vpn; Αυτό είναι ήδη μια ηλίθια ιδέα, θα ήταν ηλίθιο επίσης χρησιμοποιώντας ένα vpn κατά τη γνώμη μου, αν είστε ρωτάτε πώς να εισέλθουν στο deepweb δεν νομίζω ότι ξέρετε πώς να πληρώσει anonimously ένα vpn σε monero

HustlerFox

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Απλά κατεβάστε tor, deseable java και προσπαθήστε να είστε ασφαλείς, εδώ στο φόρουμ ther εύκολο ένα μεγάλο τμήμα σχετικά με τις τεχνολογίες του διαδικτύου, την κρυπτογράφηση δεδομένων και τα κρυπτονομίσματα. Κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και αρχίστε να διαβάζετε κάτι γι' αυτό πριν προσπαθήσετε να μπείτε στο deepweb. Όταν στο deepweb αρχίστε να διαβάζετε τις διάφορες δημοσιεύσεις στην ενότητα opsec του forum.

HustlerFox

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Τελευταίο πράγμα, δεν νομίζω ότι η χρήση ενός vpn κατά τη χρήση του tor είναι τόσο βολική

marekzmarek

See my products
Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
42
Deals
16
Είμαι σίγουρος ότι εννοείτε το darkweb Brother. Πρώτα πάρτε οποιαδήποτε knowlegde για diferences σε αμφότερα. Ο καλύτερος τρόπος είναι να διαβάσετε κάποιες πηγές και απλά να δοκιμάσετε, να ελέγξετε, ό,τι χρειάζεστε. Έχετε όλα εδώ στο φόρουμ. Για μένα προσωπικά ο καλύτερος τρόπος (αν u τρέχει android) είναι η χρήση orbot. 👊

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Απλά να είστε προσεκτικοί και στους ιστότοπους στους οποίους πηγαίνετε. Υπάρχουν ένας τόνος από ιστότοπους απάτης που προσπαθούν να κλέψουν τα χρήματά σας