Dead Drops Escrow in dead drops

HustlerFox

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Το Escrow είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο κατά τη διάρκεια των συναλλαγών, ιδίως για τους αγοραστές. Ωστόσο, το πρόβλημα μπορεί να αναδυθεί όταν οι αγοραστές θέλουν να εξαπατήσουν τον πωλητή. Όταν το προϊόν αποστέλλεται ταχυδρομικώς, σε περίπτωση προβλήματος με την οριστικοποίηση της πληρωμής, υπάρχουν αποδείξεις για την παράδοση του πακέτου, αλλά με τις νεκρές πτώσεις μόλις ο πωλητής κρύψει το προϊόν, τότε όταν ο αγοραστής έρθει να το παραλάβει μπορεί εύκολα να επικοινωνήσει με τον πωλητή και να του πει ότι το πακέτο δεν υπάρχει και ότι ίσως κάποιος το έχει ήδη παραλάβει, ενώ δεν είναι έτσι και μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν θα πληρώσει για κάτι που δεν έχει παραλάβει, όταν θα φτιαχτεί ευχαρίστως με τα φάρμακά σας. Μπορώ να καταλάβω ότι αν υπάρχει συντονιστής μπορεί να προσπαθήσει να λύσει το ζήτημα, αλλά τι γίνεται αν ο escrow είναι bot; Υπάρχουν άλλες λύσεις; Μήπως μου διαφεύγει κάτι στο σκεπτικό μου; Πραγματικά ενδιαφέρομαι να βρω μια λύση για αυτό το πρόβλημα, το escrow είναι μια θεμελιώδης πτυχή αν κάποιος που θέλει να δημιουργήσει τη δική του αξιοπιστία, αλλά, πείτε με παρανοϊκό, πρέπει πραγματικά να σκεφτώ κάθε μικρό πρόβλημα που μπορεί να προκύψει.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,748
Deals
666
Θα πρέπει πάντα να υπάρχει ένας συντονιστής για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος εάν προκύψει

QueenNefer

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Παρόλα αυτά, η ερώτηση αυτή είναι νόμιμη.
Αν κάποιος γνωρίζει μια μέθοδο που αποτρέπει μια τέτοια απάτη από την πλευρά του αγοραστή, μη διστάσετε να την εκθέσετε.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Φίλε δεν βλέπω έναν καλό τρόπο για να το αποφύγετε αυτό.....Νομίζω ότι χρειάζεται ένας καλός συντονιστής που ξέρει ότι τοποθετήσατε το πακέτο και δεν υπήρξε τεράστια καθυστέρηση στην παραλαβή