Zajímá vás to také. Tělocvik je jedním z mých koníčků a před několika lety jsem dal šanci tomuto. Je to doslova nejlepší chemická látka na spalování tuků, která existuje, nic jiného se jí nepřibližuje ( zapomeňte na T3 nebo clenbuterol nebo nějaké jiné svinstvo jako karnitin). Doslova se mi podařilo oholit 7 kg za dva týdny (100KG na 93) tím, že jsem v podstatě nic nedělal, jen jsem se sral s každodenními činnostmi bez drastické diety a také jsem si odpočinul od posilovny. Byla to povinná přestávka od posilovny, protože doslova jakákoli fyzická aktivita byla bolest v prdeli. Pocení 24 / 7, pot byl žlutý, moč byla žlutá, oči byly také trochu nažloutlé, tělesná teplota byla vysoká, v podstatě jste na horečce 24 / 7. pocit vyčerpání a chuť k jídlu je také nízká, ale můj ach můj, po dvou týdnech a několika dnech, kdy se vše vyčistilo ze systému a zadržování vody se také dostalo, výsledky byly abso*****inglutely úžasné. Začal jsem 100 na několik dní, 150 na několik dní, 200 strop. Neberte to v létě nebo společně s jinými věcmi, které zvyšují tělesnou teplotu ( jako např. stimy), jinak můžete a s největší pravděpodobností skončíte v nemocnici nebo dokonce na hřbitově. Tohle není věc, se kterou byste se měli srát, je to doslova jed!