Domnívám se, že v USA je tabák zakázán na institucionální bázi v jednotlivých státech. V mém státě není tabák povolen od 90. let. V některých státech se tabák prodává na komisařství.
Takže podle mých zkušeností, v závislosti na zařízení, s největší pravděpodobností, pokud jste v okresním vězení, musíte použít poštu, protože neexistuje možnost opustit areál nebo kontaktní návštěvy - musíte namočit papír s požadovaným roztokem a napsat na něj malý vzkaz. To se mi velmi osvědčilo u syntetických noidů. Slyšel jsem, že to fungovalo i na krystaly, o suboxonu jsem slyšel smíšené výsledky. O ničem jiném to není pozitivní, protože všechno, co přijde, je důkladně kontrolováno, rentgenují je, mají psy atd.
.
Další možností jsou kontaktní návštěvy - to je většinou spíš pro státní věznice než pro okresní věznice. Suboxonové proužky jsou hlavní komoditou - lidé si po příchodu z vězení vydělají více peněz, než si vydělávali podomním obchodem na ulici. Lidé si proužky srolují do igelitové fólie a udělají malý balíček, obvykle ho žena propašuje a najde způsob, jak vám ho dostat, aniž by si toho někdo všiml. Návštěvníci byli cestou dovnitř lehce prohledáni. Buď to musíte spolknout, pokud to projde bez zničení, nebo to dobře schovat, protože vás po návštěvě prohledají. Při ceně 100-200 dolarů za 8mg proužek... byste si mohli v krátké době vydělat malé jmění. Obvykle by vám někdo poslal peněžní poukázku svým lidem a pokud by to vyšlo, dostali byste svůj proužek. Proužek jste mohli rozlomit na 16 nebo 32 kousků a dát ho do pár kapek vody na lžičce a každý kousek očichat a celou noc jste si čistili celu zubním kartáčkem. Při kontaktních návštěvách jste do sebe mohli dostat cokoli, ale obvykle to byla tráva nebo syntetické noidy jako kadidlo a suboxonové proužky.
Pokud se vám podařilo dostat se do nižší ostrahy, mohli jste dostat práci ve venkovní partě, která sbírala odpadky na dálnici nebo v areálu - lidé to většinou dělali jen proto, aby prohrabali nedopalky cigaret kvůli tabáku, jednou za čas se něco našlo. Lidé by mohli něco hodit přes plot, ale to je dost riskantní a obtížné. Existují i další výhody, jako je pracovní propuštění, kdy vás vysadí a vyzvednou v místním podniku, s nímž má zařízení smlouvy, to je nejlepší varianta, ale trvá nějakou dobu, než tuto pozici získáte, obvykle po prvním roce, kdy jste zavřeni. Pracoval jsem u státní policie ve stáji pro koně, kde jsem házel hovna, v podstatě každý tam měl něco za sebou, nebyl tam záchod, takže všichni museli srát v lese - nebyl to problém. Klidně jste si mohli zařídit mrtvý výsadek a většina lidí to tak dělala. Pokud se vám podařilo dostat se mimo areál instutuce a najít si minutu nebo dvě pro sebe a mohli jste někoho přemluvit, aby vám přinesl, co jste chtěli, pokud jste měli takové spojení, mohli jste propašovat houfnici zpátky dovnitř kus po kuse, pokud jste chtěli - každá situace je jiná, takže musíte vyřešit nuance. Dokud jsi to buzeroval a mlčel a nikdo tě nepráskl, mohl jsi dělat cokoli. Jen se ujistěte, že jste prošli močovými clonami - většina stráží vás ani nesledovala, takže to není příliš obtížné.
Poslední možností je, pokud máte známost uvnitř - pokud je bachař rodinný přítel, třeba některá ze sester. Nebo pokud máte opravdu skvělého právníka. To je vzácné a obtížné a obvykle to z toho či onoho důvodu netrvalo příliš dlouho, nevím proč.