Question На създателите на форума и на тези, които го управляват

drN1mbis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
Добър ден, приятели.

Имам въпрос, който е вдъхновен от възхищението към тези, които управляват шоуто.

Как успявате да поддържате толкова строг кораб, като същевременно сте в основата на индустрията?

Изпитвам огромно възхищение от специалните хора, които се държат заедно в тази индустрия.
За това е необходим специален човек.

Виждам толкова много съсипани хора, които навлизат в тази индустрия, но от време на време се появява някой, който изглежда, че контролира ситуацията на 100%.

Каква е вашата тайна?

Vasile

Don't buy from me
Resident
Reaction score
15
Трябва да знаете по-добре, че този, който има добро нещо, което работи, няма да сподели тайната с другите. И да, хората, които управляват това, вършат добра работа, най-малкото, да кажем, похвала за тях.

drN1mbis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
Хаха, добре, брато, толкова много се възхищавам на дисциплината.

В 99% от случаите хората щяха да се самоубият.

Но също така съм чувал, че химиците са трезви през 98% от времето.
Вярно ли е това?

Просто искам да знам откъде да започна.
Аз съм страстен човек и обичам химията(въпреки че съм сравнително noob) и отчаяно искам да се развивам като човек и като химик

Безупречно почистване на стъклени изделия
Да си лягам навреме.
Да имам духовна връзка.
Да си оправяш леглото веднага след като се събудиш.
Да се храниш здравословно.
Обичате ближния си
Обичате клиентите си
Да обичате себе си.

Какво ощеһттр://....?

Може би това е генетично свързано нещо?

Защо аз трябва да се старая толкова много, а другите го правят с толкова много усилия?

Ще се забавляват от петък до неделя сутринта и пак ще са навреме за църквата, а те изглеждат така, сякаш никога през живота си не са докосвали наркотици.

Трябва ми тайната

View previous replies…

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
това вече не е тайна, след като е била казана. тайната винаги ще бъде тайна. ;-p

blacky2340

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Не съм трезвен през 98% от времето, почиствам стъклените си съдове бързо и ефективно и едно мръсно място не е проблем, освен ако не трябва да се почисти изцяло. Работя по 2-3 дни без сън, понякога до 7-8 дни, докато започнат халюцинациите. Духовна връзка да си здрав. Дръпнете малко спирт, за да се събудите, без да сте сънливи. Хранене здравословно и много сникерс идик защо ми се яде, рамадан също хаха. Не обичам съседа, обичам клиентите си и те ме обичат. Да обичаш себе си е трудно.

Работя наистина усилено, понякога завършвам с бронхит и отравяне с разтворители, нитропропани, бензалдехиди, нитроетан по ръката ти се разливат растящи кристали (изгаря като дявол). Това е главно защото наемам стая и в спалнята си имам лаборатория, едва изкарвам наема хаха

drN1mbis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
Оценяваме вашата честност.
Чувствам ви и благодаря, че отделихте време да отговорите.

Странно е, че се отнасям към това на 100% и съм сигурен, че много хора също го правят.

Блестящо, радвам се, че не съм единственият, който се трови от време на време.
Започва да ми харесва. Дайте ми моите отровни изпарения или ще започна да сипвам hcl от бутилката xD (не го правете, моля)

Morda

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
:O продължавайте с добрата работа 🤣

osmanik

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Не мисля, че това е въпрос, който трябва да се зададе

blacky2340

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Ако всички вие получите наистина лоша кашлица от вдишване на разтворители, предлагам най-добрият вариант е да излезете от експозицията и да ядете кодеин, ако кодеинът не помогне, минете на морфин (орален, разбира се), докато не почувствате, че всичко е наред. Аз лично прекарах 3 седмици на морфин от тази гадост :D