• Vítejte v české sekci fóra. Nezapomeňte, že zveřejňování kontaktů (jabber, telegram, signal a další) bude mít za následek trvalý ban! Pokud se rozhodnete něco koupit nebo prodat bez použití escrow a přijdete o peníze, nebudeme vám moci pomoci.

Cocaine Buy Kokain

aralxd

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Üdvözlöm!

Itt próbálok szerencsét, az ország másik végébe költöztem, így a srác, akitől rendszeresen vettem, eltűnt.

Már majdnem rendeltem a sötét piacról az ARES-en keresztül, de még mindig eléggé aggódom a postai kézbesítés miatt, úgyhogy megpróbálom itt.
Van valakinek valakije Morvaországban? Ha igen akkor privát üzenetben tudunk beszélni, köszi.

Alternatívaként, van valakinek tapasztalata a rendeléssel az ARES, Nemesis piacokon keresztül, ha ezt az utat kell választanom?

Köszönöm

saytam1

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
12
Szia Elég sok tapasztalatom van a darkneten történő vásárlással kapcsolatban. Időről időre csinálom 2012 / 2013 óta (amikor a silkroad még forró volt.).
A sikerességi arány körülbelül 90%.
Jelenleg a Bohemia marketet tudom ajánlani. Náluk tisztességes visszatérítés van, ha nem érkezik meg az áru.
De főleg jó kereskedőt kell választani, akinek van tapasztalata a szállítással. Ne csak az árat nézd.....
A legjobb a hazai, de nálunk elég nehéz valakit találni. Időnként akad valaki, de általában csak ideig-óráig.

B33K33P3R

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
2
Mik lennének a tanulságok? Értesítsen a hírekben, ha naprakész. Az általam kínált kokain a legjobb, amit Csehországban kaphat, a minőség az, ami az EU-ba eljut. Lehetőség van DD megszervezésére Morvaországban.